tisdag, september 25, 2007

1,1,1 dns,dns

Det blev resultatet vid årets sista kapsegling med M22 88. Vi kunde tyvärr inte vara med på söndagens segling varför vi kom två totalt. Men seglingen på lördagen var övertygande även fast vi inte seglade speciellt bra.
För SK30 219 Malin blev resultatet det vanliga 1,1,1,1,1. Kommer de att hålla formen även nästa år under Europacupen? Jag hoppas verkligen det, samtidigt som det vore roligt om fler av de nyare svenska plastbåtarna kunde ägna sig åt lite träning och ge Malin en match om segrarna.




Etiketter: ,

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hur kan Klinga vara så totalt överlägsen? Hur bra är han och hur bra är båten?

M22 verkar ni för övrigt också ha hygglig fart på. Och en hyffsad skipper.

Märkligt hur en del verkar farten i sig med modersmjölken. Frustrerande för oss andra.

9:04 em  
Blogger Patrik Stenberg said...

Att Klinga går så fort beror på en sak, de tränar. De har en fantastisk harmoni ombord på båten som jag fick uppleva på Runt Lidingö. Allt trim funkar, inget går tögt och allt sitter på rätt plats. Att sedan Jocke är en bra rorsman är ett stort plus. Vad gäller M22 så beror det mesta på att Kristina är dujtig på att styra. Ja jag kanske också räknas då jag till "viss" del får sköta taktiken och allt meck ombord. Det andra är det nya segelstället som är helt annorlunda i designen mot det föregående.


Men a och o är ändå tid i båten.

9:06 em  
Anonymous Anonym said...

Kul att se att det går bra för er.
KRAM Mor o Svär-mor Kristina

3:20 em  

Skicka en kommentar

<< Home